Поділитись:

Як працівники "Кромберг енд Шуберт Україна Лу" провели "Велодень" (фото)

Понеділок, 24 травня 2021, 09:15

Працівники луцького підприємства "Kromberg & Schubert" взяли участь у традиційному святі велосипедистів "Велодень 2021". 

Чоловіки та жінки, самі та разом із сім'ями приїхали на свято, яке вже стало доброю корпоративною традицією. Приїхали із прапором підприємства та у футболках із символікою. Кажуть, їм приємно, що робота так невимушено поєднується із активним відпочинком. 

"КроШу (Kromberg & Schubert – ред.) бере участь майже у всіх спортивних заходах міста, в культурно-масових заходах. Ми дуже активні.. Велодень згуртовує наш колектив. Разом збираються спортивні люди, оптимісти, які люблять життя. Ми завжди на такі заходи беремо наш прапор, щоб всі бачили, що наше підприємство не просто пропонує гарну роботу, а й пропагує культурний і здоровий відпочинок", – розповідає соцпрацівниця підприємства Наталія Шевельова. 

Сама пані Наталія цього року не їде через проблеми з коліном, але активно згуртовує та підбадьорює колег. Навколо неї повільно збираються чоловіки, жінки і діти. Всі вони – у велоформі, готові до спільного лайтового заїзду. 

Маршрут традиційно пролягав по проспекту Соборності, Молоді, Відродження, по вулиці Рівненській і проспекту Волі. Стартували біля "ПортСіті", тут і завершили заїзд. 

Не всі члени команди "КроШу" – загартовані спортсмени. Працівниця Ольга раніше їздила небагато і цей маленький спільний заїзд для неї – своєрідний виклик. 

"Це мій перший Велодень. Раніше я каталася по СітіПарку, бо живу там недалеко і їздила в напрямку Рівного. Сьогодні мені просто дуже цікаво взяти участь і спробувати свої сили ще й у цьому заїзді. Ми згуртовані, і я рада приєднатися до команди", – розповідає вона. 

Її колега Олександр також катається на велосипеді не так давно. Його маршрут, в основному, пролягає на роботу і назад, якщо цього дозволяє погода. 

"Велосипед в мене як громадський транспорт. Я вперше на велодні, і навіть не знаю, чого чекати. Хочеться просто проїхатися. Сподіваюся, це буде цікаво", – говорить Олександр.

Зрештою, працівники "Кромберга" успішно стартували разом з усіма учасниками, яких цього дня було більше тисячі. Вони спільно проїхали більше 10 кілометрів та фінішували біля ТРЦ "ПортСіті" об 11:00.

Тетяні Петрущенко, яка працює на підприємстві, цього дня не вдалося витягти на заїзд сім'ю, а тому жінка проїхала дистанцію разом із колегами, і ні про що не шкодує. 

"Я, як кажуть, "за любий двіж". Я ніколи не питала, їхати чи не їхати. Знала, що треба їхати, і беру активну участь у житті міста, особливо якщо це пов'язано зі спортом. Це було неймовірно: біля двох тисяч людей разом. Дітки і дорослі не пішли вживати алкоголь, а займаються спортом.  Це активно, весело, всі щасливі і посміхаються, це зближує народ. 

Наталія ПетрущенкоНаталія Петрущенко

 В кінці для зареєстрованих учасників провели розіграш призів від організаторів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів