Поділитись:

"Кардинал-Рівнестандарт" здолав "Любарт" у Луцьку (фото)

П'ятниця, 21 травня 2021, 10:30
«Кардинал-Рівнестандарт» здолав «Любарт» у Луцьку (фото)

У другому матчі першого туру Першої ліги чемпіонату України з футзалу "Любарт" поступився "Кардиналу-Рівнестандарту" з рахунком 1:5. 

За лучан забив Богдан Мізюк. За рівненський клуб відзначилися Дмитро Скибчик, Роман Горпинич, Максим Малиновський та Сергій Кравчук (двічі). 

«Кардинал-Рівнестандарт» здолав «Любарт» у Луцьку (фото)«Кардинал-Рівнестандарт» здолав «Любарт» у Луцьку (фото)«Кардинал-Рівнестандарт» здолав «Любарт» у Луцьку (фото)«Кардинал-Рівнестандарт» здолав «Любарт» у Луцьку (фото)«Кардинал-Рівнестандарт» здолав «Любарт» у Луцьку (фото)«Кардинал-Рівнестандарт» здолав «Любарт» у Луцьку (фото)«Кардинал-Рівнестандарт» здолав «Любарт» у Луцьку (фото)«Кардинал-Рівнестандарт» здолав «Любарт» у Луцьку (фото)«Кардинал-Рівнестандарт» здолав «Любарт» у Луцьку (фото)«Кардинал-Рівнестандарт» здолав «Любарт» у Луцьку (фото)«Кардинал-Рівнестандарт» здолав «Любарт» у Луцьку (фото)

Нагадаємо, у першій грі князі здолали "Енергію-2" (2:1). Наразі турнірну таблицю групи 1 очолює "Кардинал-Рівнестандарт", маючи у своєму активі 6 очок. На другій сходинці "Любарт" із 3 заліковими пунктами. Львів'яни з нулем у графі йдуть останніми. 

Наступний тур відбудеться у Рівному. 28 травня лучани зіграють проти "Кардинала", а у суботу поміряють силами з "Енергією-2". До слова, з групи виходить по дві команди. Вони продовжать боротьбу в 1/4 стадії плей-офф. 

Фото: Олег Романюк.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів