Поділитись:

На Закарпатті вчителька схопила учня за чуб і трусила головою (відео)

П'ятниця, 30 квітня 2021, 09:00
На Закарпатті вчителька схопила учня за чуб і трусила головою (відео)

На Закарпатті вчителька молодших класів схопила учня за волося і почала трясти його головою за начебто погано виконану класну роботу.

Відео інциденту надіслав редакції ТСН.ua знайомий батьків, чиї діти навчаються у цій школі. Із його слів, на кадрах вчителька однієї з шкіл, що в Рахівському районі. 

Журналісти спробували зв'язатися із згаданим освітнім закладом, аби отримати коментар стосовно цієї ситуації, утім вказаний в інтернеті номер школи виявився хибним.

У поліції Закарпаття розповіли, що з приводу цього випадку до них ніхто не звертався, утім співробітники виявили інцидент під час моніторингу соцмереж і зареєстрували подію через рапорт. Також у поліції підтвердили, що випадок стався у Рахівському районі.

"Співробітники вже встановили, що це за школа, який клас і особу вчительки. Будуть проводити перевірку і відповідно під час неї будуть визначати правову кваліфікацію цієї події", – розповіла нам речниця поліції Закарпатської області Ганна Дан. 

Нагадаємо: нещодавно батьки звинуватили вчителя музики Луцької гімназії №4 ім. Модеста Левицького у булінгу та некоректній поведінці, мовляв, учителька називає дітей "лохами" та "уродами" і принижує їх.  До цього в інстаграмі з'явилося повідомлення про те, що вчителька математики луцької школи №15 Лілія Волога нібито змушувала трьох учениць роздягнутися до спідньої білизни, бо шукала у них пристрій для куріння. Крім того, з'явилося відео 2017 року, на якому вчителька в коридорі шарпає учня, кричить на нього та б'є головою об стіну. Журналісти ІА "Конкурент" того ж дня зв'язалися з директором школи Олегом Гребенюком, і попросили прокоментувати, чи справді такий інцидент мав місце.  Директор пояснив, що конфлікт був, але інформацію про роздягання дітей не підтвердив. Наступного дня у школі провели внутрішнє розслідування, до якого залучили учнів, батьків, працівників ювенальної превенції та управління освіти. Однак безпосередньо з дівчатами, яких нібито роздягали, поговорити не вдалося – батьки не дали дозвіл. Від батьків трьох дітей надійшли заяви, що вони не бажають розвивати цю подію далі та розберуться з усім самостійно. Батьки 14-річних дівчаток навідалися і в редакцію "Конкурента". Вони вимагали "зняти" публікацію, запевняючи, що історія сильно перебільшена. Згодом директор школи запевнив, що наразі конфлікт вичерпано. Тим часом юрист та депутат Луцькради від Громадянського Руху "СВІДОМІ" Валентин Хаймик зауважив, що вчителька не мала права ні вимагати в дітей показати, що є в кишенях, ні проводити особисто якийсь огляд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів