Поділитись:

Абсолютні чемпіони: "Любарт" у "пекельному" матчі здолав "Хорів"

Неділя, 28 березня 2021, 08:06

Після драматичної поразки у першому фінальному матчі чемпіонату Волині з футзалу, ФК "Любарт" здобув вольову перемогу над МФК "Хорів", захистивши свій титул. 

Так, програвши минулої неділі з рахунком 5:7, "князі" опинилися у скрутному становищі, оскільки для підсумкового тріумфу необхідно було забивати на три голи більше за суперників, або два, щоб перевести протистояння у серію пенальті.

Окрім цього, луцька команда залишилися без ключого гравця основи Владислава Сизика, який травмувався на тренуванні. Також не було в заявці Євгена Заїченка, Богдана Мізюка та тренера Назара Бугайчука, який захворів. Проте повернувся до складу харків'янин Андрій Чуднов. Своєю чергою у "Хоріва" відбув дискваліфікацію Назарій Данів.

З перших хвилин "Любарт" заволодів ініціативою, проте перебір фолів на старті призвів до того, що "Хорів" відкрив рахунок, вдало пробивши десятиметровий пенальті. Лучани відповіли дублем Чуднова та результативним ударом головою Володимира Баденчука

Перший тайм – 3:1. 

У другій половині "князі" старанням Сергія Піддубного та Дениса Лавренчука вели уже 5:1. Проте опоненти ще двічі змогли влучити у сітку любартівців, засвітивши на двоматчевому табло 10:10 та перевівши протистояння у серію пенальті. 

Лотерея завершилася перемогою "Любарта". В "князів" шестиметрові пробивали: Андрій Чуднов, Сергій Степанюк, Сергій Вишневський та Дмитро Романюк. За "Хорів" били: Станіслав Паньків, Василь Блащук, Ігор Кушецький та Назарій Данів, який схибив. 

До слова, перемога над "Хорівом" стала для "лицарів" путікою у фінальну частину Другої ліги чемпіонату України з футзалу.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів