Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 25 березня

Четвер, 25 березня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 25 березня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у четвер, 25 березня, найбільше читав про:

Про день ДТП за участю громадського транспорту в Луцьку

Близько опівдня на вулиці Ківерцівській, неподалік від мосту, маршрутка №107 врізалась у вантажний автомобіль з причепом, який перевозив пісок. В результаті зіткнення і автобус, і вантажівка отримали значні механічні ушкодження. Шість пасажирів і водій маршрутки потрапили до лікарні. 

Загалом у маршрутці на момент зіткнення перебувало 15 пасажирів. Семеро з них отримали травми різного ступеня важкості. Вони потрапили до міської клінічної лікарні. У більшості – забої голови та грудної клітки. Найгірший стан у чоловіка, який сидів за водієм – він був госпіталізований у палату інтенсивної терапії відділення анестезіології.

Крім того, сьогодні на вулиці Конякіна сталася ДТП за участю двох тролейбусів. Один з «рогатих» отримав сильні механічні ушкодження.

Про трагічний випадок у луцькому коронавірусному шпиталі

З вікна четвертого поверху коронавірусного шпиталю, який облаштували в окремому корпусі міського пологового будинку, випала жінка віком понад 80 років. Від отриманих травм вона загинула. 

Наразі достеменно не відомо, чи це був нещасний випадок, чи самогубство. Заступник директора міської клінічної лікарні Андрій Смольянінов зауважив, що хворі на коронавірус часто є емоційно нестабільними, і випадки, коли люди вистрибують з вікон лікарень під час лікування, – не рідкість як в Україні, так і в світі.

Про те, які «універсали» пропонує вторинний ринок авто у Луцьку

За автомобільною статистикою, машини в кузові «універсал» – другі за популярністю у світі. А дехто їх взагалі вважає варіантом такої собі мінівантажівки. Вона і сім'ю доправить куди треба, і двометровий холодильник перевезе. Словом, не цурається будь-якої роботи. 

Шанують цей транспорт і у Європі. Принаймні, так кажуть продавці на луцькому авторинку. І нехай його підвіска трішки жорсткіша, ніж у седані, плюсів у габаритних «комбі», як їх називають у Німеччині, все одно явно більше. Про головні з них журналісти ІА «Конкурент» розкажуть в рамках проєкту «Луцький автобазар».

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів