Поділитись:

У Луцьку патрульні вимірюють швидкість руху авто ще на чотирьох вулицях (фото)

Четвер, 25 березня 2021, 13:26
У Луцьку патрульні вимірюють швидкість руху авто ще на чотирьох вулицях (фото)

Волинські патрульні почали працювати з радарами вимірювання швидкості TruCAM на нових ділянках доріг області та Луцька.

Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Волинської області у фейсбуці.

З 22 березня з приладом TruCAM патрульні працюють на автодорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин (470-506 км) та на вулицях Львівській, Ковельській, Рівненській та Набережній у Луцьку.

Про використання приладів вимірювання швидкості водіїв попереджають дорожні знаки про фото- та відеофіксацію порушень. Окрім того, у місцях фіксації порушень службовий автомобіль стоїть з увімкненими синіми проблисковими маячками.

Зауважимо, що нові ділянки були визначені на підставі проведеного аналізу аварійності саме з причин перевищення швидкості руху.

Загалом на вулично-дорожній мережі Волині за 2020 рік трапилося 3 055 дорожньо-транспортних пригод. Однією із головних причин автопригод, які були скоєні протягом цього періоду, є перевищення безпечної швидкості руху – 891 ДТП (29 %). Тож дотримання керманичами швидкісного режиму є одним із найважливіших критеріїв безпеки дорожнього руху.

Нагадуємо, що в області із приладом TruCAM патрульні працюють ще на таких ділянках: 

  • М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече (80-137 км);
  • Н-17 Львів – Радехів – Луцьк (71-87 км);
  • Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне (0-130 км);
  • м. Луцьк, вулиця Конякіна та проспект Відродження.  

Патрульна поліція Волині закликає водіїв бути відповідальними за кермом та дотримуватися швидкісного режиму як в населених пунктах, так і поза ними.

У Луцьку патрульні вимірюють швидкість руху авто ще на чотирьох вулицях (фото)У Луцьку патрульні вимірюють швидкість руху авто ще на чотирьох вулицях (фото)У Луцьку патрульні вимірюють швидкість руху авто ще на чотирьох вулицях (фото)У Луцьку патрульні вимірюють швидкість руху авто ще на чотирьох вулицях (фото)У Луцьку патрульні вимірюють швидкість руху авто ще на чотирьох вулицях (фото)У Луцьку патрульні вимірюють швидкість руху авто ще на чотирьох вулицях (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів