Поділитись:

На Волині завершують встановлювати систему зважування в русі

Субота, 20 березня 2021, 13:20
На Волині завершують встановлювати систему зважування в русі

Прямують до завершення роботи з влаштування сучасного комплексу автоматичного габаритно-вагового контролю Weigh-in-Motion (зважування у русі) на автодорозі М-19 Доманове (на м. Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м. Бухарест) неподалік села Копачівка.

Про це повідомили в Службі автомобільних доріг на Волині. 

Позаду роботи зі встановлення опорної конструкції та монтування у дорожнє покриття датчиків для динамічного зважування, а також монтаж обладнання і його підключення до телекомунікаційної мережі. Проведено вже й пробний запуск системи WiM і перші тестові зважування транспортних засобів. Днями вжили заходів, аби захисти конструкцію системи від пошкоджень – встановили бар’єрне оцинковане огородження.

Наступний етап робіт – підведення лінії електропостачання.

На Волині завершують встановлювати систему зважування в русі

Виконавець робіт – ТОВ «СЕА Електротехніка» на замовлення Служби автомобільних доріг у Волинській області.

Системи зважування в русі WiM планують встановити ще насамперед на автошляхах М-07 та Р-14, постановою КМУ від 17.02.2021р. № 122 «Деякі питання дорожнього господарства» передбачено виділення коштів на такі роботи.

Довідково:

система зважування в русі WiM – це розумна система збирання інформації про транспортні засоби, які рухаються автомобільними дорогами: дату та час проїзду, температуру навколишнього повітря та дорожнього покриття, смугу та напрямок руху, швидкість руху та державний номерний знак, габаритні розміри, відстань між осями, загальну масу та її розподіл по осях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09
19 квітня 2024