Поділитись:

"Налагоджуємо співпрацю з місцевими партіями в інших регіонах", – Покровський про плани "СВІДОМИХ" (відео)

Четвер, 25 березня 2021, 19:30
«Налагоджуємо співпрацю з місцевими партіями в інших регіонах», – Покровський про плани «СВІДОМИХ» (відео)

Лідер Громадянського Руху "СВІДОМІ" Андрій Покровський записав звернення до волинян.

У ньому політик анонсував, що "СВІДОМІ" будуть розширюватися і незабаром про них знатимуть на Волині. Наразі команда Покровського налагоджує співпрацю з іншими місцевими партіями: 

"Наша команда розвивається. Я безпосередньо займаюсь тим, щоб вона зміцнювалась і розширювалася. Ми налагоджуємо комунікацію з місцевими партіями в інших регіонах, ділимось ідеями та запозичуємо цікавий досвід. Скоро ми відвідаємо кожне місто та громаду Волині".

Також у своєму зверненні Покровський порушив проблему вакцинації проти коронавірусу. Зокрема, зауважив, що вона відбувається надто повільно. Тим часом міста впроваджують суворі обмеження, оскільки кількість хворих невпинно зростає. Відтак постає питання: чи довго вистоїть Луцьк. 

Окрім цього, Андрій Покровський закцентував на тому, що, попри епідемію коронавірусу, не зникли й інші проблеми: розбиті дороги, сміття тощо. І на те, аби вирішити їх, потрібно чимало грошей. 

Також лідер "СВІДОМИХ" наголосив, що Луцьку потрібна розробка комплексної транспортної схеми Луцька. А до реконструкції̈ проспекту Волі треба застосовувати комплексний підхід. Водночас Андрій Покровський зауважив, що проспект треба розширювати. Це підтверджують і фахівці-архітектори. Одночасно треба думати й про прилеглі до Волі вулиці, а також реконструювати пішохідні зони. Саме це ініціюють представники "СВІДОМИХ" у Луцькраді. 

Андрій Покровський поділився і своєю думкою як бізнесмена щодо аеропорту в Луцьку. А також зазначив, що задоволений роботою "СВІДОМИХ" у Луцькій міській та районній радах.

"Наші депутати дуже активні. Вони проявляють ініціативу, розробляють проекти рішень, вносять пропозиції, ведуть активну роботу у постійних та робочих комісіях, займають активну позицію на сесіях, працюють з мешканцями у приймальні та проводять зустрічі в дворах та установах. Наші депутати дійсно працюють для людей, а не відстоюють особисті чи партійні інтереси. І я пишаюся нашою командою депутатів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 березня 2024
09:53
16 грудня 2023
16:08
06 грудня 2023
04 травня 2023
28 грудня 2022
15 грудня 2022
17 листопада 2022
06 жовтня 2022
13:23
02 жовтня 2022
29 вересня 2022