Поділитись:

У Луцьку маршрутка протаранила вантажівку. Семеро людей – в лікарні (фото, відео)

Четвер, 25 березня 2021, 13:51
У Луцьку маршрутка протаранила вантажівку. Семеро людей – в лікарні (фото, відео)

В обласному центрі Волині сталась ДТП за участі маршрутки і вантажівки, в якій постраждало 8 осіб, сімох з них госпіталізували до міської лікарні.

Про це повідомило ІА «Волинські новини».

Аварія сталась у четвер, 25 березня, близько опівдня на вулиці Ківерцівській, неподалік від мосту: маршрутка №107 врізалась у вантажний автомобіль з причепом, який перевозив пісок.

В результаті зіткнення і автобус, і вантажівка отримали значні механічні ушкодження.

На місці працює патрульна поліція, яка здійснює регулювання руху, та встановлює обставини ДТП.

Як повідомив у коментарі керівник Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Шмаль, вісім людей постраждало, сімох з них госпіталізували у міську клінічну лікарню.

На місці аварії чергує три бригади екстреної медичної допомоги. Патрульна поліція здійснює регулювання руху та встановлює обставини ДТП.

Департамент муніципальної варти опублікував відео моменту аварії.

Телеграм-канал «Лучани» опублікував кадри з місця ДТП одразу після аварії.

У Луцьку маршрутка протаранила вантажівку. Семеро людей – в лікарні (фото, відео)У Луцьку маршрутка протаранила вантажівку. Семеро людей – в лікарні (фото, відео)У Луцьку маршрутка протаранила вантажівку. Семеро людей – в лікарні (фото, відео)У Луцьку маршрутка протаранила вантажівку. Семеро людей – в лікарні (фото, відео)У Луцьку маршрутка протаранила вантажівку. Семеро людей – в лікарні (фото, відео)У Луцьку маршрутка протаранила вантажівку. Семеро людей – в лікарні (фото, відео)У Луцьку маршрутка протаранила вантажівку. Семеро людей – в лікарні (фото, відео)У Луцьку маршрутка протаранила вантажівку. Семеро людей – в лікарні (фото, відео)У Луцьку маршрутка протаранила вантажівку. Семеро людей – в лікарні (фото, відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів