Поділитись:

У Польщі автобус з українцями втрапив в аварію: є загиблий і постраждалі

Понеділок, 22 березня 2021, 09:30
У Польщі автобус з українцями втрапив в аварію: є загиблий і постраждалі

Український пасажирський автобус відразу після опівночі (за київським часом) у понеділок потрапив в автокатастрофу в Підкарпатському воєводстві на півдні Польщі. У результаті загинула одна людина, четверо отримали травми.

ДТП cталася у тому ж місці, де 6 березня розбився автобус сполученням Познань-Херсон, коли загинули п’ятеро осіб, а понад 30 отримали травми, пише Укрінформ. 

“Автобусом їхали 10 осіб, зокрема двоє водіїв. Ус є громадянами України. Одна особа загинула на місці, чотири інші потрапили до шпиталів”, – повідомив речник пожежної служби Підкарпатського воєводства Марцін Бетлея. 

В управлінні головної дирекції національних доріг та автомагістралей поінформували, що автобус наїхав на відбійник на кінці з’їзду до пункту обслуговування пасажирів “Кашице” і перекинувся у придорожній яр.

Автомагістраль A4 у місці ДТП заблокована. На місці працюють десятки рятувальників, медиків та поліцейських. Як відомо, 6 березня приблизно на тому ж місці і у той же час доби ще один український автобус, яким подорожували 57 осіб, зазнав катастрофи. В результаті наїзду на відбійник і падіння до рову загинули п’ятеро українців, 35 отримали травми різного ступеня важкості. У лікарнях воєводства ще залишаються шестеро постраждалих з попередньої автокатастрофи, двоє – у критичному стані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів