Поділитись:

Шестеро загиблих: у Польщі перекинувся автобус з українцями (фото)

Субота, 06 березня 2021, 14:08
Шестеро загиблих: у Польщі перекинувся автобус з українцями (фото)

Шестеро українців загинули і кілька десятків були госпіталізовані в результаті аварії автобуса в Польщі, яка сталася у ніч на суботу, 6 березня.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

"Польща: поблизу міста Кашице рейсовий автобус Познань-Херсон потрапив у ДТП. 6 громадян України загинули, 15 госпіталізовані", – повідомив речник міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко на своїй сторінці у соцмережі Twitter.

Він додав, що консули виїхали на місце аварії, вони взаємодіють з місцевою владою і лікарнями для надання допомоги українцям і з'ясування всіх обставин аварії.

Згодом Ніколенко уточнив, що кількість постраждалих українців зросла до 35 людей.

Тим часом польське видання RMF24 повідомило, що автобус з українцями впав у кювет біля міста Ярослав. Всього у ньому перебували 57 людей. Автобус їхав у напрямку Перемишля, до кордону з Україною. За даними видання, госпіталізовано 34 людини.

Шестеро загиблих: у Польщі перекинувся автобус з українцями (фото)

На місці аварії працюють пожежники, поліція та медики, туди також направили два вертольоти для транспортування травмованих. Пасажирів евакуювали з перекинутого автобуса – постраждалих доправили до декількох лікарень у Ярославі, Перемишлі, Жешуві та в селі Рудна Мала. Людей, які не потребували госпіталізації, розмістили в гуртожитку.

Поліція та прокуратура з'ясовують обставини і причини трагедії. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024