Поділитись:

За «секретики» в луцькому дитсадку взялася прокуратура: справа – на контролі керівництва

Четвер, 18 лютого 2021, 11:15
За «секретики» в луцькому дитсадку взялася прокуратура: справа – на контролі керівництва

Дії виховательки дитячого садочка, від яких потерпали діти, розслідують.

Луцька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом неналежного виховання вихователькою одного з дитячих садочків Луцька професійних обов’язків щодо охорони життя і здоров'я неповнолітніх внаслідок недбалого чи несумлінного ставлення до них (ч.1 ст. 137 КК України), – повідомили в пресслужба прокуратури Волині. 

Кримінальне провадження розпочате 12 лютого 2021 року.

Досудове розслідування в ньому провадить Луцьке районне управління поліції. Діям виховательки буде надано належну правову оцінку. Перебіг досудового розслідування перебуває на контролі керівництва прокуратури.

Нагадаємо: таку ситуацію батьки виявили випадково, адже діти почали приходити з садка з синцями й подряпинами. У телефонній розмові із нашими журналістами жінка запевнила, що у них ніколи подібних ситуацій не траплялося. А вихователька, яка заклеювала рот дитини скотчем, має 30 років педагогічного стажу. Тим часом в управлінні освіти Луцькради кажуть, що скотчем вихователька намагалася "прилякати" дуже активного хлопчика. Також начальниця луцького управління освіти Зіновія Лещенко розповіла, що виховательку, що заклеювала дітям рот скотчем, звільнили з посади. Вона також зазначила, що, найімовірніше, жінку просто переведуть працювати в іншу групу чи інший садочок

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів