Поділитись:

У Рівному стоматологиня в кабінеті шарпала та лупцювала дитину (відео)

П'ятниця, 12 лютого 2021, 14:50
У Рівному стоматологиня в кабінеті шарпала та лупцювала дитину (відео)

У Рівному стався скандал через лікарку-стоматологиню Інну Кравчук. 

У соцмережі опублікували відео, на якому видно, як вона хапає і шарпає дівчинку, яку батьки привели полікувати зуби, і б'є об кушетку головою маленького хлопчика. Про те, що відбувається у застінках стоматологічного кабінету, у соцмережі розповіла рівнянка Вікторія Мамотюк, – пише ТСН. 

"Мама дівчинки із відео була однією з тих, хто захищав публічно лікарку. Вона не знала, що постраждала і її дитина пів року тому. Та коли побачила відео і впізнала на ній свою дитину, була шокована. Жінка каже, що до останнього не могла повірити своїм очам, адже лікарка знала про інвалідність трирічної дівчинки та хворобу серця. Сьогодні вона пише заяву до поліції", – написала Вікторія.

Із її слів, хлопчика з відео знайти не вдалося, а один з адвокатів Рівного уже розпочав роботу із трьома потерпілими від дій лікарки сім’ями. 

У стоматологічній клініці, де працює скандальна стоматологиня, коментувати дії своєї працівникі відмовилися. 

Хоча раніше виданню РадіоТрек лікарка розповіла: 

"В нас справді була ця дитина. Виявилось, що лікарі не могли її лікувати, бо дівчинка боялась. Мама сказала, що вона проти седації. Я не заперечувала, аби мама була поруч з дитиною, в нас скляні перегородки, відчинені двері. Сама пацієнтка була дуже схвильованою. Знімала нагрудник, чим ймовірно і пошкодила шию, перекидала інструменти. Я намагалася зафіксувати обличчя, бо працюю з гострими предметами та всі рухи були небезпечними. Ми змушені були завершити прийом. Я сказала мамі, що з дівчинкою важко працювати та ми домовились про наступний візит". 

У пресслужбі Нацполіції Рівненської області інформацію з приводу заяви на лікарку з боку батьків підтвердили.

"Мама постраждалої дитини написала заяву до поліції. У поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 140 ч.2 ККУ (Невиконання чи неналежне виконання медичним або фармацевтичним працівником своїх професійних обов'язків внаслідок недбалого чи несумлінного до них ставлення, якщо це спричинило тяжкі наслідки для неповнолітнього)", – розповіла ТСН.ua речниця Нацполіції Рівненської області Катерина Загорська. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024
23:07
13 квітня 2024
12 квітня 2024
10 квітня 2024