Поділитись:

Вихователька заклеювала рот скотчем: поліція взялася за луцький дитсадок

Четвер, 18 лютого 2021, 10:12
Вихователька заклеювала рот скотчем: поліція взялася за луцький дитсадок

Поліція перевіряє інформацію щодо можливого некоректного поводження з дитиною у дошкільному закладі Луцька.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Учора, 17 лютого, у соціальних мережах та ЗМІ з’явилася інформація про те, що в дошкільному закладі Луцька вихователька нібито била дітей та заклеювала рот скотчем. Нині поліція з’ясовує обставини інциденту.

Наразі до поліції жодних офіційних звернень з цього приводу не надходило. Якщо потерпіла сторона направить відповідну заяву, поліція зареєструє відомості і в ЄРДР за ознаками ст. 125 Кримінального Кодексу України. Наразі ж, за виявленою публікацією, у відповідності до Закону України «Про звернення громадян», правоохоронці зареєстрували цей факт у журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

За цим фактом триває перевірка, за результатами якої ухвалять остаточне процесуальне рішення.

Натомість у Луцькій місцевій прокуратурі повідомили, що дії виховательки дитячого садочка, від яких потерпали діти, розслідують. Кримінальне провадження розпочате 12 лютого 2021 року.

Нагадаємо: таку ситуацію батьки виявили випадково, адже діти почали приходити з садка з синцями й подряпинами. У телефонній розмові із нашими журналістами жінка запевнила, що у них ніколи подібних ситуацій не траплялося. А вихователька, яка заклеювала рот дитини скотчем, має 30 років педагогічного стажу. Тим часом в управлінні освіти Луцькради кажуть, що скотчем вихователька намагалася "прилякати" дуже активного хлопчика. Також начальниця луцького управління освіти Зіновія Лещенко розповіла, що виховательку, що заклеювала дітям рот скотчем, звільнили з посади. Вона також зазначила, що, найімовірніше, жінку просто переведуть працювати в іншу групу чи інший садочок

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10 квітня 2024
04 квітня 2024
02 квітня 2024
27 березня 2024
15 березня 2024
08 березня 2024
03 березня 2024
06 лютого 2024