Поділитись:

Головне у Луцьку за вівторок, 15 грудня

Вівторок, 15 грудня 2020, 21:00
Головне у Луцьку за  вівторок, 15 грудня

Інформаційне агентство «Конкурент» підібрало для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за вівторок, 15 грудня.

Про те, як обирали заступника голови райради

У Луцьку призначили заступника голови районної ради, а також затвердили штатний розпис. Ці та інші рішення прийняли під час сесії Луцької районної ради.

Запропонували кандидатуру депутата від ВО «Свобода» Сергія Сівака. Обирали заступника шляхом таємного голосування. За його кандидатуру проголосував 41 депутат. Проти проголосували троє. Не голосували 10 депутатів. 

Далі депутати декількох фракцій намагалися змінити постійні комісії, до яких їх призначили «за зачиненими дверима», голосували за затвердження структури і чисельності апарату районної ради.

Як це було, читайте у нашому матеріалі.

Про те, що у Луцьку розшукували зниклого 10-річного школяра

10-річний Богдан Андрієвський мав повернутися додому зі школи ще о першій годині вівторка, 15 грудня, але у звичний час його вдома не було. Мама обдзвонила вчителів і друзів хлопця. Його телефон був поза зоною. 

Богдан навчається у школі №28 (правознавчий ліцей на Дубнівській). 

Мама, Наталія Андрієвська, просила небайдужих допомогти їй знайти сина. Більше інформації – тут.

До пошуків приєдналася і поліція, і ввечері стало відомо, що Богдана знайшли у найбільшому в місті торгово-розважальному центрі.

Головне у Луцьку за  вівторок, 15 грудня

Про те, що комунальники засвітили ялинки у центрі Луцька

Навколо головних луцьких ялинок облаштовують традиційне новорічне містечко. Окрім того, перевірили також, чи справні гірлянди, тимчасово «включивши» ялинки. Більше інформації і фото святкових дерев – за посиланням.

Про жорстоке побиття лучанина

На вулиці Гордіюк у під'їзді багатоповерхівки побили 31-річного чоловіка. Постраждалого зі струсом головного мозку і множинними забійними ранами грудної клітки доставили до Луцької міської клінічної лікарні. 

Побив його знайомий, 25-річний лучанин, в ході конфлікту. Подробиці – тут.

Про те, як на Волині оштрафували власника кафе, в якому відгуляли весілля

Власника кафе «Княжий келих» (Рожищенський район) оштрафували: у кафе, попри карантинні обмеження, на святкування весілля зібралося понад 40 осіб.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення і призначив йому в розмірі 17 000 гривень. Детальніше – за посиланням.

Про те, як зниклу тінейджерку з Луцька знайшли в Одеській області

14-річну жительку Луцька правоохоронці розшукали за 800 кілометрів від дому – у Чорноморську. Волинські поліцейські встановили маршрут пересування розшукуваної і з’ясували, що вона сіла у фуру далекобійника, з яким, імовірніше, дісталася до портового містечка на Одещині.

Правоохоронці перевірили десятки фур, що прибули в місто, і врешті їхні зусилля увінчалися успіхом. Подробиці – тут.

Про те, чи готові рятувальники до вибухів і пожеж на нафтобазах

За легендою, внаслідок порушення технологічного процесу при заповненні бензином зайнявся один з резервуарів об’ємом 1 000 кубічних метрів, утворилася загроза поширенню полум'я на сусідні резервуари. На місце події прибули надзвичайники, розгорнув роботу штаб з ліквідації надзвичайної події.  

Про те, як ліквідовували умовну пожежу і про те, що таке «пінна атака», читайте за посиланням.

Головне у Луцьку за  вівторок, 15 грудня

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів