Поділитись:

«Катастрофічна ситуація»: керівник Автодору розповів про найгіршу дорогу на Волині

Вівторок, 15 грудня 2020, 14:32
«Катастрофічна ситуація»: керівник Автодору розповів про найгіршу дорогу на Волині

Фото ілюстративне

Керівник Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак розповів про найгірший волинську дорогу – автошлях Т 1802 у Рожищенському районі.

Про це він повідомив у вівторок, 15 грудня, на пресконференції у Службі автодоріг у Волинській області, повідомило ІА «Волинські новини».

За словами Анатолія Посполітаак, найгірша ситуація в регіоні – з дорогою Т 1802 Оленівка–Сокіл у Рожищенському районі. Плачевний стан автошляху, на думку очільника Служби автодоріг, зумовлений тим, що його розбили габаритні вантажівки, що перевозять пісок із кар’єрів.

«Там катастрофічна ситуація. Звідки все пішло? Сільський голова підписав угоду, видав дозволи на розробку піщаних кар’єрів, однак не подумав про те, що буде з дорогами. А вантажівки розвалили її вщент. До Оленівки з Рожищ ми зробили ямковий ремонт, де могли. Далі – жах», – зазначив Анатолій Посполітак.

Він додав, що вже виготовлено проєктно-кошторисну документацію на ремонт 10 кілометрів цієї дороги, однак через бюрократичні перепони і закінчення сезону тендер довелося скасовувати. Торги оголосять повторно вже наступного року.

Керівник служби автомобільних доріг додав, що дорога до Великої Осниці Маневицького району також у незадовільному стані.

«Стан дороги до Великої Осниці – це результат підвозу щебню. На М-07 поставили ваговий комплекс, тож усі машини пішли в обхід цим напрямком і розбили дорогу. Цього року в нас Укравтодор збирав інформацію про те, де в області доцільно облаштувати цементно-бетонні покриття, і ми подали цю дорогу (це приблизно 20 кілометрів), адже розуміємо, що щебінь возити продовжуватимуть», – сказав Анатолій Посполітак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів