Поділитись:

Розповіли про наслідки ожеледиці у Луцьку та області

Четвер, 10 грудня 2020, 22:12
Розповіли про  наслідки ожеледиці у Луцьку та області

У Луцьку сьогодні, 10 грудня, утворилась ожеледиця через дощ і мінусову температуру. Через це з'явилась небезпека у пересуванні як  для пішоходів так і водіїв автомобілів.

Серед лучан, які звернулися до лікарні, медики діагностували 5 переломів, 5 - забоїв м'яких тканин та 10 звихів.Про це інформує "Суспільне".

"Станом на 17:00 до травмпункту Луцької міської клінічної лікарні звернулися 20 осіб, які отримали травми через падіння на дорозі", - розповів  черговий травматолог Андрій Николаєвич.

Яка ситуація в обласному центрі

Як розповів виконувач обов’язків директора "Луцькспецкомунтрансу" Сергій Андрієвський, комунальники посипати вулиці Луцька розпочали о 9:30 ранку. До роботи залучили 10 машин.

"Ми ще використовуємо ту суміш, яка лишилася з початку року з зими", - каже він.

Суспільне побувало у міському травмпункті та поспілкувалося із лучанами, які дорогою на роботу отримали переломи та звихи.

Лікар Андрій Николаєвич  радить не виходити у негоду на вулицю, а якщо є потреба – йти не поспішаючи.

Результати ожеледиці на дорогах області

На дорогах області патрульні зафіксували вісім дорожньо-транспортних пригод. Про це телефоном розповів речник УПП Волині Богдан Павлович. Каже: травмованих немає, автомобілі в цих аваріях зазнали механічних ушкоджень.

Зранку 10 грудня найбільше автомобільних корків було біля Луцька у селі Забороль та у Володимирі-Волинському.

Як розповів  заступник начальника Служби автомобільних доріг Волині Юрій Ришкевич, на розчищування доріг в області сьогодні виїхали 56 машин. Зокрема, дорожники обробили всі напрямки піщано-соляною сумішшю та технічною сіллю.

Юрій Ришкевич додав: у випадку погіршення погоди є можливість залучити на розчищення доріг 260 одиниць спецтехніки.

Ожеледь та ожеледиця на дорогах області буде упродовж наступних трьох днів, розповів  черговий синоптик Волинського гідрометеоцентру Василь Климюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
22 квітня 2024