Поділитись:

Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)

Четвер, 10 грудня 2020, 10:28
Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)

У Луцьку – перша ожеледь цієї зими. Мешканці міста зранку дуже повільно і обережно поспішають на роботу. Частину доріжок і зупинок посипали, але далеко не всі тротуари міста цього ранку були безпечними. 

У травмпункті кажуть, що ажіотажу поки не було. Зранку були два звернення, але вони не стосувалися ожеледиці. Хоча, кажуть лікарі, картина стане більш зрозумілою до кінця дня.

Журналісти ІА "Конкурент" і собі вийшли на вулицю цього холодного і слизького ранку. Дивіться на наших фото Луцьк і лучан, які балансують на своїх двох на початку зими. 

Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)Ожеледиця у Луцьку: місто ледь тримається на ногах (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів