Поділитись:

З під'їзду – до лікарні: лучанин жорстоко побив свого знайомого

Вівторок, 15 грудня 2020, 12:17
З під'їзду – до лікарні: лучанин жорстоко побив свого знайомого

Фото ілюстративне

У Луцьку в під’їзді однієї із багатоповерхівок жорстоко побили 31-річного чоловіка: в нього діагностували струс мозку та множинні забійні рани грудної клітки.

Інцидент трапився у ніч з 13 на 14 грудня, біля опівночі, повідомило ІА «Волинські Новини» з посиланням на власні джерела.

Очільник Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Шмаль у коментарі підтвердив, що у суботу, 13 грудня, о 23:41 диспетчери отримали повідомлення про те, що на вулиці Гордіюк побили чоловіка. Постраждалого зі струсом головного мозку і множинними забійними ранами грудної клітки було доставлено в Луцьку міську клінічну лікарню.

Інформацію підтвердили і у пресслужбі Національної поліції: правоохоронцям про цей випадок повідомили з лікарні, куди доставили потерпілого.

Поліцейські з'ясували, чоловік отримав тілесні ушкодження у під'їзді будинку за місцем проживання. Побив його знайомий, 25-річний лучанин, в ході конфлікту.

За цим фактом триває досудове розслідування розпочате за ч 1 ст 125 ККУ. Поки йдеться про легкі тілесні ушкодження, проте потерпілий ще у лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів