Поділитись:

Головне у Луцьку за середу, 2 грудня

Середа, 02 грудня 2020, 22:00
Головне у Луцьку за середу, 2 грудня

Інформаційне агентство «Конкурент» підготувало для лучан добірку найцікавіших та найважливіших для лучан новин за середу, 2 грудня.

Про рейди у луцьких маршрутках

У луцьких маршрутках знову ловили тих, хто розраховувався готівкою. Контролери від перевізників разом з працівниками муніципальної варти перевіряли, чи платять пасажири за проїзд електронним квитком.

Відео можна переглянути за посиланням

Про «розумні» зупинки у Луцьку

У центрі Луцька тривають роботи на зупинці поруч із готелем «Україна». Стару конструкцію зупинки тут знесли ще минулого тижня. Сьогодні зранку робітники готували територію до встановлення нової «розумної» зупинки. 

Робітники не поспішають говорити, коли зупинка вже буде встановлена. Раніше повідомляли, що роботи мають бути завершені до кінця року. Детальніше – у нашому ексклюзивному матеріалі.

Про офіційне призначення нового ректора Луцького НТУ

У Луцькому національному університеті офіційно змінилася влада: починаючи з 2 грудня, посаду ректора вишу обіймає професорка Ірина Вахович. Як відбувалися урочистості з цього приводу – дивіться у нашому фоторепортажі.

Головне у Луцьку за середу, 2 грудня

Про ставлення українців до «жорсткого карантину»

Згідно з соціологічними опитуваннями, упродовж останніх двох тижнів серед українців зросла підтримка запровадження «жорсткого карантину» (локдауну). Про те, чи готові українці сидіти вдома у новорічні свята – читайте тут.

Про видачу жителям Луцької МТГ електронних квитків

Від сьогодні жителям Луцької міської територіальної громади почали видавати електронні квитки для оплати проїзду у громадському транспорті. Подробиці – за посиланням.

Про аварію у центрі Луцька

Два легковики зіткнулися зранку перехресті поблизу драмтеатру та ресторану Show Basilic. Поки на місці аварії розбиралися патрульні, рух автотранспорту на цій ділянці був ускладнений. Фото ДТП – тут.

Про те, як антикорупціонери хотіли арештувати людину з оточення Зеленського, і що з цього вийшло

Скандальний столичний забудовник Максим Микитась дав сенсаційні свідчення в НАБУ про те, як заступник голови Офісу Президента з питань правоохоронних органів Олег Татаров підкупив експерта МВС для фальсифікації кримінальної справи. Національне антикорупційне бюро підготувало підозру Татарову, яке мали вручити найближчим часом. Які наслідки це мало б для України, читайте в аналітиці Юрія Бутусова.

Втім, Генеральний прокурор Ірина Венедиктова відсторонила від справи Татарова усіх чотирьох прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, які вели справу Микитася і Татарова, і зробила процесуальним керівником в справі... саму себе! Детальніше – у нашому матеріалі «Це безпрецедентно!»: Генпрокурор зірвала арешт скандального Татарова.

Головне у Луцьку за середу, 2 грудня

Інші цікаві та важливі новини:

 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів