Поділитись:

Смертельна аварія в Струмівці: винуватцю загрожує від п'яти до десяти років тюрми

Середа, 02 грудня 2020, 16:22
Смертельна аварія в Струмівці: винуватцю загрожує від п'яти до десяти років тюрми

Прокурори відділу захисту інтересів дітей та протидії насильству Волинської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом скоєння ДТП 22-річним жителем села Гаразджа. Внаслідок ДТП п'ятеро осіб постраждалидвоє загинули. 

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині. 

У вересні поточного року житель Луцького району, керуючи автомобілем MERCEDES-BENZ E320, рухаючись автодорогою сполученням «Устилуг-Луцьк-Рівне», перевищивши швидкість у населеному пункті села Струмівка, наздогнав попутній автомобіль MERCEDES-BENZ VITO 110 TDI, спричинивши зіткнення. У результаті ДТП постраждали шість пасажирів та водій автомобіля марки «MERCEDES-BENZ VITO 110 TDI». Серед пасажирів були 16-річний та 11-річний жителі Луцького району, які отримали тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

Невдовзі обвинувачений у вчиненні цього злочину постане перед судом.

За порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілим середньої тяжкості тілесні ушкодження, тяжкі тілесні ушкодження, а також загибель кількох осіб, санкцією ч. 3 ст. 286 КК України передбачено покарання у виді позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів