Поділитись:

У луцьких маршрутках рейди: штрафують “зайців” і тих, хто платить готівкою (відео)

Середа, 02 грудня 2020, 13:00
У луцьких маршрутках рейди: штрафують “зайців” і тих, хто платить готівкою (відео)

У луцьких маршрутках знову ловлять зайців. Контролери від перевізників разом з працівниками муніципальної варти перевіряють, чи платять пасажири за проїзд електронним квитком.  

Штраф накладають і на тих, хто не заплатив зовсім, і на тих, хто розрахувався готівкою. Маршрутні рейди тривають ще з понеділка, 30 листопада. І за словами головного транспортника міста Володимира Степанова, за ці дні кількість валідацій значно зросла. 

 

 

“Ці заходи спрямовані, в першу чергу, на те, щоб навчити перевізника контролю розрахунку за проїзд виключно електронним квитком. Така вимога є закріплена рішенням виконавчого комітету. 

До сьогодні ми спілкувалися з перевізниками, проводили робочі наради та зустрічі, однак пожвавлення роботи з їхнього боку так і не було. Зараз контроль здійснюється спільно працівниками перевізника, управління транспорту та зв’язку і департаменту муніципальної варти. Ця робота буде проходити щоденно та регулярно, тому, що це здійснюється працівниками Луцького підприємства електротранспорту. 

Із початку роботи контролерів ріст кількості валідацій електронного квитка у день вже зріст на 9 тисяч. Це означає, що у лучан насправді є електронні квитки, вони знають, як ними користуватися, однак принципово відмовляються це робити, порушуючи законодавство”, - розповів начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов. 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів