Поділитись:

Головне в Луцьку за вихідні, 21-22 листопада

Неділя, 22 листопада 2020, 21:00
Головне в Луцьку за вихідні, 21-22 листопада

Інформаційне агентство "Конкурент" підготувало добірку найцікавіших та найважливіших новин у Луцьку за вихідні, 21-22 листопада 2020 року.

Про платний проїзд для пенсіонерів у Луцьку

У Луцьку зареєстрували електронну петицію із запровадження платного проїзду для непрацюючих пенсіонерів в громадському транспорті на час карантинних обмежень. Гарячі дискусії в коментарях тут.

Про карантинні черги

У коментарях люди інформують, що такі черги спостерігали і біля інших магазинів. Чималий ряд людей на вулиці перед входом до магазину зафіксували у неділю, 22 листопада. Подивитися коментарі під новиною можна тут.

Про фермерський ярмарок

У Луцьку декілька тижнів тому відновив свою роботу фермерський ярмарок, що працював на вулиці Єршова. Тепер він працюватиме щосуботи з 7:00 по 15:00. Подробиці тут.

Про землю в Княгининку

Після того, як люди дізналися про таємну сесію у Княгининку, вони три дні штурмували сільраду. Чи законно ухвалювали рішення депутати, взялися перевіряти в прокуратурі. Після розголосу упродовж трьох днів люди масово пишуть заяви на землю. Охочих їх отримати вже понад 700, а от чи є ще земля, у сільраді не кажуть. Більше тут.

Про красу природи

Чарівний світанок у Луцьку зазнимкували у неділю, 22 листопада. 

Головне в Луцьку за вихідні, 21-22 листопада

А в Хрінниках на ставку браконьєри застрелили лебедя.

Про екзотичні врожаї

У теплиці ДП «Маневицьке лісове господарство» дозрівають лимони. Саджанці лимонів сорту Пандероза були висадженні у 2019 році. За цей час спостерігали за вегетацією рослин, цвітінням, зав’яззю, приростом молодих пагонів, та дозріванням плодів.
На даний час у теплиці зростає 55 кущів лимонів. Сорт Пандероза є природним гібридом лимону та цитрону, плоди досить крупні, шкірка товста, злегка горбкувата. При правильному догляді плоди досягають ваги у понад 500 грам. Подробиці тут.

Головне в Луцьку за вихідні, 21-22 листопада

Інші цікаві та важливі новини:

  1. Акція "Зігрій людину": в Луцьку на дереві повісили шубу (фото)
  2. Дивилися, що їмо і як спілкуємося, – «королева Євразії-2020» з Луцька про оцінювання на конкурсі
  3. Волинська художниця відзначила 25-ту річницю творчості персональною виставкою
  4. 16 питань про пневмонії: які бувають та як лікувати
  5. У Ратнівському районі в моторошній ДТП загинули дві людини (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ ГОЛОВНІ НОВИНИ:

Надрукувати
мітки:
коментарів