Поділитись:

Легка і доступна сплата податків можлива через електронний кабінет

Середа, 18 листопада 2020, 17:14
Легка і доступна сплата податків можлива через електронний кабінет

Податкова служба має велике коло користувачів електронних послуг. Тож кожному, хто розпочинає власну справу, буде корисно зареєструватися в електронному кабінеті і в подальшому своє спілкування з контролерами проводити в електронному форматі.

 Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДПС у Волинській області.

Саме на цьому моменті в ході зустрічі з майбутніми підприємцями у Луцькому міському центрі зайнятості наголосила завідувач сектору пресслужби, інформаційної політики та адміністрування субсайту ГУ ДПС у Волинській області Олена Нікотіна.

«За останніми даними 73 відсотки від загальної кількості поданих звітних документів волинськими підприємцями-фізичними особами надійшло на опрацювання до ДПС в електронному вигляді. Це понад 190 тисяч декларацій. Це означає, що кожен, хто звітувався через електронний кабінет, не наражав себе та оточуючих на небезпеку зараження COVID-19, надаючи перевагу дистанційній формі взаємодії», – наголосила Олена Нікотіна.

Посадовець запевнила, що реєстрація в електронному кабінеті не вимагає особливих знань та зусиль. Отримавши електронний цифровий ключ у будь-якого кваліфікованого надавача довірчих послуг, можна  у зручний час формувати і подавати звіти, отримувати необхідну інформацію.

Звертаємо увагу, що для зручності платників також запущено сервіс «InfoTAX», за допомогою якого  платники через Телеграм-канал або Viber можуть отримати всі свої дані, які є в органах ДПС.

Отож, спілкуйтеся з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX» , - рекомендують у Головному правлінні ДПС у Волинській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів