Поділитись:

Захоплення поліцейського в заручники в Полтаві: зловмисника шукають четверту добу

Вівторок, 28 липня 2020, 08:11
Захоплення поліцейського в заручники в Полтаві: зловмисника шукають четверту добу

Оперативно-розшукові заходи для затримання особливо небезпечного зловмисника тривають вже четверту добу.

Роботу поліцейських та Нацгвардійців ускладнюють персональні навички розшукуваного і специфіка природного ландшафту Миргородського району, – зазначили в поліції Полтавської області. 

На підставі даних, отриманих з різних джерел, а також результатів аналізу дій та мотивації зловмисника, поліція сформувала його психолого-криміналістичний портрет. Зокрема, полтавець має військовий вишкіл та навички виживання в екстремальних умовах. Також відомо, що він має проблеми із психічним здоров’ям на фоні вживання наркотичних засобів. 

Захоплення поліцейського в заручники в Полтаві: зловмисника шукають четверту добу

Ці складові психологічного портрета працівники поліції враховують при здійсненні оперативно-розшукових заходів.

Закликають громадян бути вкрай обережними: уникати контактів з незнайомими особами, а за найменшої підозри – телефонувати до поліції.

Нагадаємо: у Полтаві 23 липня підозрюваний у викраденні авто, якого намагалися затримати правоохоронці, взяв у заручники поліцейського. Заступник очільника МВС Антон Геращенко повідомив, що зловмисник обміняв утримуваного працівника карного розшуку на начальника Управління кримінального розшуку ГУНП в Полтавській області полковника поліції Віталія Шияна, з яким він поїхав на наданому, відповідно до його вимог, автомобілі "Богдан".

Зловмисником, який узяв у заручники поліцейського і погрожував підірвати гранату у Полтаві, виявився 32-річний раніше судимий місцевий житель Роман Скрипник.

Згодом чоловік відпустив заручника і зник у лісопосадці у Решетилівському районі Полтавської області. Його розшукує поліція. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ БІЛЬШЕ ПРО ЗАРУЧНИКІВ У ЦЕНТРІ ЛУЦЬКА

Надрукувати
мітки:
коментарів