Ви хворі: як відомі українці реагують на пісню "Кварталу" про хату Гонтаревої (фото, відео)

Понеділок, 21 жовтня 2019, 09:35

В останньому випуску «Вечірнього кварталу» за 19 жовтня на телеканалі «1+1» гумористи разом з хором Верьовки фактично висміяли підпал будинку колишньої голови Національного банки України Валерії Гонтаревої.

Яу повідомляє Радіо Свобода, після інциденту міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський попросив вибачення у Гонтаревої. Натомість вона назвала подію «соромом», вказавши, що у цивілізованому суспільстві неможливо уявити, щоб хтось «насміхався над людським горем». А український олігарх Ігор Коломойський, про якого у «пісні» теж неопосередковано згадували, прокоментував номер фразою «браво» і зазначив, що найдужче йому сподобалася фраза «Валерія думає на Валерича». 

Нагадаємо: у вересні ексочільниця Національного банку Валерія Гонтарева заявила, що в селищі Гореничі під Києвом невідомі спалили її будинок. 

Редакторка видання «Левый берег» Соня Кошкіна 

Політолог, шеф-редактор аналітичного порталу «Хвиля», один із засновників Українського інституту майбутнього  Юрій Романенко

Керівник програми «Наші гроші» Денис Бігус

Журналіст, заступник директора «Укроборонпрому» Мустафа Найєм

Журналіст, політичний експерт Тарас Березовець 

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов

Колишній міністр інфраструктури України Володимир Омелян

Міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський

Економічний експерт Сергій Фурса 

Письменник Юрій Винничук 

Уповноважена Президента України з мирного врегулювання ситуації в Донецькій та Луганській областях (2014-2019) Ірина Геращенко

Виконавчий директор у Міжнародному фонді «Відродження» Олександр Сушко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: