Поділитись:

Мер Луцька Поліщук боїться створення контрольної комісії щодо діяльності стоматполіклініки?

Середа, 10 квітня 2024, 18:32
Ігор Поліщук у приватній клініці Любові Яковчук декілька років тому (ліворуч)
Ігор Поліщук у приватній клініці Любові Яковчук декілька років тому (ліворуч)

Луцька міськрада вдруге спробує утворити тимчасову контрольну комісію (ТКК) щодо діяльності Луцької стоматполіклініки.

Про це у своєму телеграм-каналі зазначив депутат Луцької міської ради від фракції «Громадянський Рух «СВІДОМІ» Андрій Лучик.

«Чому вдруге? Бо вперше це питання було винесено на розгляд попередньої сесії. Але Луцький міський голова Ігор Поліщук настільки боїться, що хтось отримає доступ до документів директорки стоматполіклініки, що зробив все, щоб цей проєкт рішення не винесли на розгляд сесії», – йдеться у дописі. 

Фрагмент порядку денного для розгляду на пленарному засіданні 58-ї сесії Луцької міської радиФрагмент порядку денного для розгляду на пленарному засіданні 58-ї сесії Луцької міської ради
 

Згадаймо, що було минулого місяця в Луцькій стоматполіклініці:

  • колектив висловив недовіру директорці;
  • звільнили медичного директора;
  • заява про те, що лікарі змушені за свій кошт купувати робочі матеріали;
  • голову профкому забрала «швидка» після розмови з директоркою;
  • заява про те, що лікарі беруть гроші в кишеню поза касою.

Додає, що логічно було б за гарячим слідом сформувати тимчасову контрольну комісію, яка могла б розставити всі крапки над «і».

До комісії увійшли б представники всіх фракцій Луцької міської ради, що забезпечило б неупередженість роботи такої комісії.

«Але ж ніт. Спочатку питання про створення ТКК ніяк не могли винести постійні комісії міської ради. А коли це нарешті вдалося, то питання просто виключили з порядку денного пленарного засідання сесії. То ж сподіваюся, що в міського голови залишилася ще хоч грам відваги, щоб розглянути питання ТКК по Луцькій стоматполіклініці в сесійній залі по суті», – резюмував депутат. 

Нагадаємо: мер Луцька Ігор Поліщук вкотре відмовився реагувати на ситуацію довкола міської стоматполіклініки. Він не захотів сприяти розв'язанню проблеми у колективі та допомогти лікарям. Проте невпинно продовжував відстоювати інтереси директорки Любові Яковчук, яка отримала крісло очільниці медзакладу, ймовірно, саме за сприяння Поліщука. Хоч вона це й всіляко відкидає. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
18:35
29 квітня 2024
13:33
25 квітня 2024
09:59
24 квітня 2024
18:35
10:45
22 квітня 2024
20:15
19 квітня 2024
15:56
18 квітня 2024
20:30