Поділитись:

Проти посадовців Луцьктепла і Луцькводоканалу відкрили кримінал

Вівторок, 06 лютого 2024, 11:49
Проти посадовців Луцьктепла і Луцькводоканалу відкрили кримінал

На посадових осіб Луцьктепла і Луцькводоканалу відкрили кримінальні провадження.

Справи відкриті за ч.1 ст. 351 ККУ за перешкоджання діяльності депутата місцевої ради. Про це йдеться у телеграм-каналі депутата Луцької міської ради від фракції «Громадянський Рух «СВІДОМІ» Андрія Лучика.

Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (1700-3400 грн) або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Андрій Лучик зазначив, що подав депутатське звернення до Луцьктепла про надання копії договорів, яке комунальне підприємство заключило із власником котельні на Карбишева, а отримав звідти відмову. У результаті правоохоронці порушили кримінальне провадження.

Щодо Луцькводоканалу ситуація ідентична, тільки звернення стосувалося договорів «Еводи» з окремими контрагентами.


Ще раз хочу звернутися до посадовців Луцької міської ради та комунальних підприємств: будь ласка, не виконуйте злочинні накази! Той, хто їх віддає, буде в теплі і добрі. А відповідати перед законом доведеться саме вам», – йдеться у дописі.

Проти посадовців Луцьктепла і Луцькводоканалу відкрили кримінал Проти посадовців Луцьктепла і Луцькводоканалу відкрили кримінал 

Нагадаємо: у Луцьку комунальники замовили прибирання «неіснуючих» туалетів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів