Поділитись:

У Луцьку комунальники замовили прибирання «неіснуючих» туалетів (фото)

Вівторок, 23 січня 2024, 16:34
У Луцьку комунальники замовили прибирання «неіснуючих» туалетів (фото)

Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради замовив послуги з прибирання туалетів, яких не існує. Принаймні в офіційних документах.

Про це повідомив депутат міської ради від фракції Громадянський рух «СВІДОМІ» Андрій Лучик у своєму телеграм-каналі.

«Департамент ЖКГ уклав договір на прибирання вбиральні в Центральному парку на 415 тисяч гривень. Але фішка в тому, що цього туалету не існує. Принаймні на папері. Повідомлення про початок будівельних робіт було надіслано, а ось декларації про готовність так і не було подано», – пише Андрій Лучик.

Тендер на ProzorroТендер на Prozorro

Відповідь на депутатське звернення Андрія ЛучикаВідповідь на депутатське звернення Андрія Лучика

Зі слів депутата, в юридичній площині громадської вбиральні в Центральному парку імені Лесі Українки не існує. Проте повноцінно працювати вона почала ще в серпні 2021 року.

За цей час, додає Андрій Лучик, її встигли «наприбирати» на ще на близько 832 тисячі гривень (ознайомитись із закупівлями на прибирання можна тут, тут, тут, і тут). Окрім того, замовляли й послуги з ремонту цього приміщення на 14 тисяч гривень.

«На що витрачаються бюджетні кошти - величезне питання. Хто ж на нього дасть відповідь?» – резюмує депутат.

Нагадаємо: комунальне підприємство «Луцькводоканал» влаштувало тендер на ремонт аварійного магістрального каналізаційного колектора, в якому взяла участь лише одна фірма, внаслідок чого можлива переплата за труби склала майже 3 мільйони гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024