Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 5 червня

Понеділок, 05 червня 2023, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за понеділок, 5 червня.

Про те, що у Луцьку знову смердить

 

Призупинення роботи підприємства «Біо Пек» на території Гнідавського цукрового заводу, ймовірно, є причиною жахливого запаху у місті.

У Луцьку зросла кількість скарг на сморід у різних частинах міста. Як повідомив очільник відділу екології Віктор Гелета, найімовірніше причина смороду – діяльність підприємства «Біо Пект».

Про те, що мер Луцька назвав збоченням перевдягання школярів у сукні

 

У Луцькій міській раді незадоволені флешмобом, який провели у школі №24, де учні переодягнулися в жіночий одяг. Тоді відео набрало шаленої популярності у соціальній мережі TikTok та навіть потрапило у російські новини.

Очільник міста, за його словами, був неприємно здивований такою витівкою школярів та бездіяльністю дирекції школи. Такі перевдягання він назвав збоченнями та додав, що якщо у Луцьку будуть повторні подібні випадки, то договори з директором відповідних освітніх закладів розриватимуть.

Про те, що волинський офіцер-прикордонник розповів про пекло Бахмута 

 

Прикордонник, який служив на Волині, розповів про бої в районі Соледара та Бахмута, оточення, поранення і повернення у стрій.

Свій військовий шлях у прикордонному відомстві Федір розпочав у 2014 році. В 2019 військовослужбовець отримав офіцерське звання. Прикордонник проходив службу на Волині та Львівщині, проте після повномасштабного вторгнення, не маючи жодних сумнівів, разом із підрозділом вирушив на схід. І хоча це був перший бойовий досвід прикордонника, з усіма завданнями він впорався.

Про те, що у Луцьку триває ремонт на проспекті Волі

 

Тиждень, як проспект Волі у Луцьку перекрили для руху транспорту. Сім днів, як лучани добираються до центру міста об'їзними шляхами, сім днів, як відновили роботи з реконструкції центральної транспортної артерії міста.

Нагадаємо, капітальний ремонт проспекту Волі у Луцьку розпочали наприкінці травня 2022 року. До середини жовтня рух транспорту на головному проспекті міста був перекритий. Через повномасштабне вторгнення ремонт проспекту Волі впродовж 2022 року призупинили. Відновили роботи на початку березня 2023 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: