Поділитись:

У Луцьку повідомили, що є причиною смороду в місті

Автор: Максим Косюр |
Понеділок, 05 червня 2023, 10:40
У Луцьку повідомили, що є причиною смороду в місті

Призупинення роботи підприємства «Біо Пек» на території Гнідавського цукрового заводу, ймовірно, є причиною жахливого запаху у місті.

Про це йшлося під час розширеної наради з міським головою. 

У Луцьку зросла кількість скарг на сморід у різних частинах міста. Як повідомив очільник відділу екології Віктор Гелета, найімовірніше причина смороду – діяльність підприємства «Біо Пект».

«Ми з'ясували, що на підприємстві призупиняли роботу. Вони мили свої споруди, це й спричинило неприємний запах. Ми написали листи у відповідні структури, щоб вони зреагували, до 9 числа нам мають прозвітувати», – зазначив пан Гелега.

Міський голова зазначив, що якщо завод не наведе лад, то вони вживатимуть заходів, аби припинити діяльність підприємства взагалі, адже на це у них є всі законні повноваження. Крім того, він попросив організувати зустріч з представниками заводу, щоб розв'язати це питання. 

Нагадаємо: Луцький пивзавод провів до річки Сапалаївка трубу, з якої витікає дивна речовина білого кольору. Місцеві мешканці скаржаться на різкий запах аміаку від дивних відходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів