Поділитись:

«Це збочення»: мер Луцька про перевдягання школярів у сукні (фото)

Автор: Максим Косюр |
Понеділок, 05 червня 2023, 11:02
«Це збочення»: мер Луцька про перевдягання школярів у сукні (фото)

У Луцькій міській раді незадоволені флешмобом, який провели у школі №24, де учні переодягнулися в жіночий одяг. Тоді відео набрало шаленої популярності у соціальній мережі TikTok та навіть потрапило у російські новини.

Про це йшлося під час розширеної наради з міським головою.

Очільник міста, за його словами, був неприємно здивований такою витівкою школярів та бездіяльністю дирекції школи. Такі перевдягання він назвав збоченнями та додав, що якщо у Луцьку будуть повторні подібні випадки, то договори з директором відповідних освітніх закладів розриватимуть.

«Коли особи чоловічої статі одягають жіночий одяг – це збочення. Якщо ще таке буде, то будемо розривати договори з директором. А ці піжамні вечірки, коли учні приходять в школу в піжамах, це що таке? Якби я так прийшов у школу, то мене б одразу викинули звідти», – каже мер міста.

Очільник департаменту освіти Віталій Бондар розповів. що відео просто на просто вирвали з контексту. Тоді у школі №24 проходив день гендерної рівності, в рамках якого діти підтримували одне одного.

«Це йде з Європи, тоді був день гендерної рівності й відео вирвали з загального контексту, а дирекція це не проконтролювала», – зазначив пан Бондар.

Згодом Луцький голова додав, що у нашому місті такого бути не повинно, адже це не наші цінності, ба Луцьк – це християнське місто.

«Це збочення»: мер Луцька про перевдягання школярів у сукні (фото)«Це збочення»: мер Луцька про перевдягання школярів у сукні (фото)«Це збочення»: мер Луцька про перевдягання школярів у сукні (фото)

Нагадаємо: у Луцькому ліцеї № 27 діти влаштували день без шкільного ранця. Книги і зошити учні приносили у переносках для тварин, сміттєвих кошиках і навіть відрах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024