Поділитись:

Луцька депутатка пропонує підтримати підприємців Центрального ринку, які постраждали від пожежі

Середа, 25 січня 2023, 17:00
Луцька депутатка пропонує підтримати підприємців Центрального ринку, які постраждали від пожежі

Депутатка Луцькради від Громадянського Руху «СВІДОМІ» Алла Надточій закликала підтримати підприємців Центрального ринку, які постраждали від пожежі. 

Відповідну пропозицію вона озвучила під час сесії Луцькради у середу, 25 січня. 

За словами Алли Надточій, у зв’язку з пожежею на Центральному ринку постраждали десятки підприємців. Значна частина з них припинили підприємницьку діяльність через втрату бізнесу, а хтось виїхав з міста.

«Ми втратили і працездатних людей, і частину надходжень до бюджету. Підприємці, що відновили свою діяльність або планують це зробити найближчим часом очікують на нашу підтримку. Саме тому я прошу дати доручення Департаменту економічної політики підготувати і надати депутатам інформацію про кількість та перелік постраждалих від пожежі підприємців, а також надати депутатам інформацію про суми понесених збитків по кожному постраждалому суб’єкту», – каже депутатка.

Алла НадточійАлла Надточій
 

Також вона закликала звернутися від імені міської ради до ТОВ «Луцький ринок» з вимогою надати постраждалим підприємцям копій укладених з ними договорів оренди, які були знищені під час пожежі, для того, щоб вони могли звернутися до податкових органів для зменшення податкового навантаження у зв’язку з понесеними втратами робочих місць.

Нагадаємо: пожежа у головному павільйоні Центрального ринку виникла вночі 15 грудня 2022 року. Її гасили понад годину, перед приїздом рятувальників, за свідченнями деяких очевидців, лунали вибухи. Того ж дня начальник Луцького районного управління ДСНС Руслан Безека прокоментував, що поліція має три доби на розслідування причин пожежі.Тим часом поліція досі не знає, чому горів Центральний ринок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів