Поділитись:

Поліція досі не знає, чому горів Центральний ринок у Луцьку

Середа, 25 січня 2023, 13:14
Поліція досі не знає, чому горів Центральний ринок у Луцьку

У кримінальній справі щодо пожежі, яка сталася 15 грудня у павільйоні Центрального ринку Луцька, досі немає підозрюваних. Правоохоронці досі не встановили й суми заподіяних збитків. Слідство перевіряє декілька версій виникнення пожежі – проводяться експертизи.

Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Волинської області, інформує «Сила правди».

У відповідь на запит журналістів правоохоронці повідомили, що досудове розслідування у кримінальній справі триває, підозра жодній людині поки не оголошена:

«Станом на 23 січня не встановлено суму матеріальних збитків – немає офіційних підтверджуючих документів від юридичної особи – власника майна. В ході слідства перевіряється декілька версій виникнення пожежі. Призначено ряд досудових експертиз, які перебувають на стадії виконання», – інформують у поліції.

Надати відомості щодо того, чи було застраховане майно, яке було пошкоджено внаслідок пожежі, поліція також не може, оскільки не має такої інформації.

Нагадаємо: пожежа у головному павільйоні Центрального ринку виникла вночі 15 грудня 2022 року. Її гасили понад годину, перед приїздом рятувальників, за свідченнями деяких очевидців, лунали вибухи. Того ж дня начальник Луцького районного управління ДСНС Руслан Безека прокоментував, що поліція має три доби на розслідування причин пожежі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів