Поділитись:

У Луцьку на Старому ринку горів павільйон (фото, відео)

Четвер, 15 грудня 2022, 07:15
У Луцьку на Старому ринку горів павільйон (фото, відео)

15 грудня о 01:56 до Служби 101 надійшло повідомлення від очевидців, що горить торговий павільйон «Центрального ринку», розташованому на вулиці Глушець у Луцьку.

За підвищеним номером виклику на місце події прибули рятувальники всіх трьох пожежно-рятувальних підрозділів Луцька - 25, 2 та 1 пожежно-рятувальних частин. На час прибуття вогонь вже охопив покрівлю павільйону та поширився внутрішнім приміщенням, – повідомили рятувальники. 

Під час гасіння пожежі працювали 4 ланки газодимозахисної служби, на подолання вогню подали 10 потужних водяних стволів СПРК безпосередньо для гасіння покрівлі, через вікна й двері будівлі, а також для захисту. Для безперебійної подачі води залучені 2 резервні автомобілі.

У Луцьку на Старому ринку горів павільйон (фото, відео)У Луцьку на Старому ринку горів павільйон (фото, відео)У Луцьку на Старому ринку горів павільйон (фото, відео) 

О 02:55 пожежу локалізували, о 03:37 ліквідували. Всього на місці пожежі працювало: 34 рятувальники, залучено 9 одиниць техніки. Недопущено поширення полум’я на торгові ряди та врятовано частину будівлі.

Причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо: вчора на вулиці Конякіна горів складський бокс. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів