Поділитись:

Три будинки й автомобіль: на Волині за добу ліквідували чотири пожежі

П'ятниця, 09 грудня 2022, 09:35
Три будинки й автомобіль: на Волині за добу ліквідували чотири пожежі

8 грудня підрозділи служби 101 області ліквідували чотири пожежі у Волинській області. 

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС. 

Обідньої пори трапився випадок загорання сажі в димоході системи опалення житлового будинку в с. Мельники-Мостище. Вогнем пошкоджено 3 м² димоходу (утеплювач) через несправність пічного опалення.

Три будинки й автомобіль: на Волині за добу ліквідували чотири пожежіТри будинки й автомобіль: на Волині за добу ліквідували чотири пожежіТри будинки й автомобіль: на Волині за добу ліквідували чотири пожежіТри будинки й автомобіль: на Волині за добу ліквідували чотири пожежі 

О 16:41 надійшло повідомлення про пожежу в господарській будівлі в с. Підманово Ковельського району. Ліквідували пожежу рятувальники 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Шацьк та вогнеборці місцевої пожежної команди с. Пульмо. Вогнем знищено частково покрівлю та перекриття, стіни та майно. Ймовірна причина: коротке замикання електромережі.

Того ж дня вечірньої пори рятувальники 11 ДПРЧ, вогнеборці місцевих пожежних команд сіл Пульмо та Прип’ять ліквідували пожежу в цегляному житловому будинку в с. Світязь. Ймовірна причина: недолік конструкції, порушення правил монтажу димаря. Вогнем знищено 50 м2 покрівлі, дерев’яний фронтон, речі побутового використання.

Ввечері рятувальники 18-ї ДПРЧ смт Іваничі ліквідували пожежу автомобіля ВАЗ-21061на вул. 8 Березня. Ймовірна причина: несправність електричної системи.

«Закликаємо громадян суворо дотримуватись вимог пожежної безпеки при користуванні приладами пічного опалення, електрообігрівачами та своєчасно очищати димоходи від сажі. Порушення цих вимог призводить до знищення будинків і майна вогнем!» – наголосили рятувальники. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів