Поділитись:

У Луцьку хочуть підтримати підприємців зі Старого ринку, які постраждали від пожежі

Автор: Міла Роспопа |
Середа, 21 грудня 2022, 10:20

Міська рада повинна підтримати підприємців, які втратили своє майно. Так вважає депутат Луцькради від фракції «Громадянський Рух «СВІДОМІ» Михайло Наход

У своєму зверненні під час сесії міськради у середу, 21 грудня депутат зазначив, що жахлива пожежа на Центральному ринку вчергове підтвердила, що в Луцькій громаді повинен бути дієвий механізм підтримки малого бізнесу на випадок надзвичайних ситуацій. За його словами, люди, які самі створили собі робочі місця, які сплачують податки у бюджет громади, повинні мати можливість отримати хоча б часткову компенсацію за понесені втрати у випадку непередбачених втрат.

«Наша команда Громадянського Руху «СВІДОМІ» неодноразово наголошувала на тому, що ми маємо краще опікуватися нашим місцевим бізнесом, нашими підприємцями, нашими внутрішніми інвесторами бо завдяки їм, в значній мірі, живе наше місто. Від таких речей як пожежі, пандемії, війни чи стихійні явища не застрахований ніхто. Проте підтримка для тих, хто втратив усе чи частину майна через непередбачувані надзвичайні ситуації повинна бути забезпечена містом», – наголосив він.

Команда «СВІДОМИХ» закликає правоохоронні органи об’єктивно розслідувати факт пожежі на ринку, а міського голову та депутатів – надати фінансову підтримку постраждалим підприємцям Центрального ринку відповідно до оцінки понесених внаслідок пожежі збитків. Михайло Наход пропонує на наступну сесію міської ради розробити та винести на розгляд депутатів дієвий механізм підтримки малого та середнього бізнесу, який зазнав збитків внаслідок непередбачуваних надзвичайних ситуацій.

Михайло НаходМихайло Наход
 

Нагадаємо, у ніч на четвер, 15 грудня на Центральному ринку у Луцьку трапилася масштабна пожежа. Згорів торговий павільйон, постраждали десятки підприємців. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів