Поділитись:

Підприємці мовчать: що коїться навколо згорілого павільйону Центрального ринку (фото)

Автор: Міла Роспопа |
Четвер, 15 грудня 2022, 10:58

Новини про Центральний ринок зранку у четвер, 15 грудня обговорював весь Луцьк. Люди у тролейбусах розмовляли про те, як павільйон з молочкою, рибою і фруктами вигорів ущент. Таксисти припускали, хто за цим стоїть. І хоч пожежа зайнялася після 1 ночі, а загасили її протягом двох годин, о десятій ранку пожежні автомобілі та поліцейські продовжували чергувати на території.

 

 

Майданчик перед павільйоном обгородили сигнальною стрічкою. Правоохоронці нікого сюди не пускали. За стрічкою поруч із вцілілими будівлями стояв заклопотаний охоронець та інкасатори ПриватБанку, які хотіли врятували з постраждалого банкомату гроші. 

 

 

Рух навколо Центрального ринку ускладнений, але жвавий. Хоч ринок не працює, деякі торгові точки навколо відчинилися і продовжують реалізовувати товар. Сьогодні тут можна купити фрукти, овочі, солодощі, домашні м'ясо і сир, шкарпетки та дрібні господарські товари. 

 

 

 

Частина власників малих домогосподарств, які приїздили торгувати в павільйоні, розмістилися просто вздовж тротуару. Із сиром, сметаною, маслом та баликом. 

Підприємці, які працювали у згорілій частині ринку, відмовляються коментувати будь-що. Вони просто гуртуються навколо і обговорюють те, що сталося. Чекають інформацію від правоохоронців та адміністрації ринку. Чекають і не знають, що робити далі. 

Цієї ночі у більшості з них згорів увесь бізнес. Хтось уже встиг оновити асортимент і завезти сезонні товари. Вкласти гроші, щоб протягом передсвяткових днів отримати прибуток. 

 

Павільйон ринку вигорів наскрізь. Крізь порожні віконниці видніється вежа замку Любарта. За інформацією поліції, від пожежі постраждало близько 400 квадратних метрів площі. Люди кажуть, що погоріли навіть торгові точки з одягом, які були за павільйоном. 

На місці продовжує працювати слідчо-оперативна група поліції та дослідно-випробувальна лабораторія ДСНС області. Причину пожежі досі встановлюють. Відомо, що коли все сталося, охорона ринку була на місці. 

 

Більше інформації повідомимо згодом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів