Поділитись:

Необережне поводження з вогнем: у Луцькому районі в пожежі загинув чоловік (фото)

Субота, 24 грудня 2022, 11:07

За минулу добу волинські рятувальники ліквідували 4 пожежі: три – в житлових будинках, одну – в гаражі.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Волинській області

23 грудня вночі трапилась пожежа в дерев'яному житловому будинку в с. Баїв Луцького району. Вогнем знищено 90 м кв. покрівлі, частково перекриття та стіни, речі домашнього вжитку. На місці пожежі виявили тіло господаря будинку, пенсіонера 1959 р.н. Ймовірна причина – необережне поводження з вогнем загиблого.

Ввечері того ж дня виникла пожежа в цегляному житловому будинку в м. Рожищі. Рятувальники ліквідували пожежу за допомогою водяного пожежного ствола та врятували будинок від знищення. Ймовірна причина загоряння – порушення правил влаштування газових приладів.

24 грудня виникла пожежа в цегляному житловому будинку в с. Липини Луцького району. Рятувальники оперативно ліквідували пожежу. Вогнем пошкоджено покрівлю, речі домашнього вжитку, меблі, частково стіни. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

О 3:54 в смт Любешів Камінь-Каширського району виникла пожежа в гаражі у приватному господарстві. Вогонь ліквідували рятувальники. Ймовірна причина пожежі – несправність електричної системи автомобіля.

 

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів