Поділитись:

РНБО запровадила санкції проти футболіста з Луцька Тимощука

Субота, 07 січня 2023, 18:02

Футболіст з Луцька Анатолій Тимощук потрапив до переліку осіб, щодо яких запроваджені персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні санкції.

Про це йдеться в Указі президента від 7 січня 2023 року.

Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради нацбезпеки і оборони від 6 січня про введення персональних санкцій щодо 119 осіб.

До переліку російських артистів та представників ЗМІ потрапив і футболіст з Луцька Анатолій Тимощук.

Санкції на футболіста накладені на строк 10 років.

Ними передбачені блокування активів, обмеження торговельних операцій, виведення капіталів та інші операції. Окрім того, буде застосоване позбавлення державних нагород України та інших форм відзначення.

 

 

Нагадаємо: колишній футболіст збірної України Анатолій Тимощук народився і жив у Луцьку, а з 2017 року працює помічником головного тренера у пітерському «Зеніті». У березі 2022 року Тимощука довічно позбавили права на будь-яку футбольну діяльність в Україні, виключили з офіційного реєстру гравців збірних УАФ, а також забрали українську тренерську ліцензію та всі титули й медалі чемпіонату, Кубка й Суперкубка України. Крім того, 30 березня, в день народження Тимощука, Луцька міська рада позбавила його звання «Почесного громадянина міста Луцька».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів