Поділитись:

Артем Федецький про зраду Тимощука (відео)

Вівторок, 08 листопада 2022, 22:10
Артем Федецький про зраду Тимощука (відео)

Волинянин, колишній гравець збірної України з футболу Анатолій Тимощук останні роки працює у росії на посаді тренера-асистента у футбольному клубі «Зеніт». Від початку повномасштабного вторгення рф в Україну він ніяк не відреагував та не прокоментував агресію рф щодо України. Його батько після початку воєнних дій записався до лав тероборони.

У новому випуску програми "Прайм-Тайм" на телеканалі КонкурентTV колишній гравець збірної України з футболу Артем Федецький розповів про мовчання колишнього товариша.

Футболіст зазначив, що з Анатолієм Тимощуком вони знайомі ще з 1991 року. Федецький завжди сприймав Тимощука, як приклад: людини, старшого товариша і порадника. Футболісти з того часу вільно спілкувались на різні теми. Розповідає, що відчув шок, коли давній товариш зайняв таку позицію. Проте війна демонструє справжню суть людей:

"Я для себе цю людину забув вже. Нехай Україна очищається від таких людей. Вони зробили свій вибір".

Ексгравець збірної переконаний, що в часи, коли гине мирне населення, людина, що до цього носила українську символіку, а наразі зберігає мовчання, – це "моральний виродок".

"Якщо це питання в грошах, а це, напевно, ключовий момент, то це доволі підло. Я цього не розумію. Людина просто не має совісті, не має нічого всередині нашого, українського. Вони показали, ким є насправді. Колись волинський регіон ним пишався. Не тільки регіон, але й вся Україна: найтитулованіший український гравець футболу, звичайно, почесний громадянин Луцька, бувший. Тому потрібно забувати (за нього – ред). Я знаю одне: дорога в Україну йому закрита. А ми переможемо!", – наголосив Федецький.

Нагадаємо: у березі 2022 року Тимощука довічно позбавили права на будь-яку футбольну діяльність в Україні, виключили з офіційного реєстру гравців збірних УАФ, а також забрали українську тренерську ліцензію та всі титули й медалі чемпіонату, Кубка й Суперкубка України. Крім того, 30 березня, в день народження Тимощука, Луцька міська рада позбавила його звання «Почесного громадянина міста Луцька».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 березня 2024
30 січня 2024
21 січня 2024
05 січня 2024
20 грудня 2023
18 грудня 2023
28 серпня 2023
17 червня 2023
27 травня 2023
25 січня 2023