Поділитись:

Лучанина Тимощука довічно відлучили від українського футболу

П'ятниця, 11 березня 2022, 13:42
Лучанина Тимощука довічно відлучили від українського футболу

Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу позбавив футболіста з Луцька Анатолія Тимощука усіх титулів, ліцензії тренера та відлучив від вітчизняного футболу.

Про це повідомляє УАФ.

Розглянувши звернення комітету з етики та чесної гри щодо Анатолія Тимощука, Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу ухвалив наступні рішення: 

  • позбавити Тимощука А. О. тренерської ліцензії рівня Pro, виданої Центром ліцензування УАФ;
  • доручити адміністрації УАФ звернутися до органів державної влади щодо позбавлення Тимощука А. О. всіх державних нагород та почесних звань;
  • позбавити Тимощука А. О. всіх титулів переможця та срібного призера чемпіонату України, Кубку України, Суперкубку України;
  • виключити Тимощука А. О. з офіційного реєстру гравців збірних команд УАФ;
  • заборонити Тимощуку А. О. займатися футбольною діяльністю на території України довічно. 

З моменту початку війни Росії проти України Анатолій Тимощук, колишній капітан збірної України, мало того що не зробив жодної публічної заяви із цього приводу, так ще й не зупинив свою співпрацю з клубом агресора.

Нагадаємо: Комітет з етики та чесної гри Української асоціації футболу зробив заяву щодо порушень Кодексу етики та чесної гри колишнім гравцем збірної країни Анатолієм Тимощуком. Окрім того, Тимощука хочуть позбавити звання «Почесного громадянина міста Луцька».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів