Поділитись:

Футболіст з Луцька Тимощук вперше прокоментував війну в Україні

Неділя, 11 грудня 2022, 10:10
Футболіст з Луцька Тимощук вперше прокоментував війну в Україні

Уродженець Луцька, футболіст Анатолій Тимощук вперше прокоментував війну в Україні і заявив, що поки що не збирається повертатися на Батьківщину.

Про це він сказав в інтерв'ю фанатському руху футбольного клубу «Зеніт», в якому він працює помічником головного тренера, – пише Таблоїд Волині.

Тимощук розповів, що не відчуває різниці між українцями та росіянами, їх менталітетом, а «Зеніт» – його дім, і поки що його там усе влаштовує.

А щодо критики у свою адресу за те, що не підтримав Україну після повномасштабного вторгнення росії, відповів:

«Люди завжди будуть говорити і погане, і добре, а ті, хто говорить, який я поганий, нехай згадають, скільки матчів я зіграв за збірну України і скільки користі їй приніс. Те, що я мовчу про СВО, не говорить про те, що я підтримую її або ні. У кожного є своя позиція, моя – в тому, що не все так однозначно, тому я стараюсь про це не говорити», – сказав Тимощук.

Футболіст з Луцька Тимощук вперше прокоментував війну в Україні 

Нагадаємо: у березі 2022 року Тимощука довічно позбавили права на будь-яку футбольну діяльність в Україні, виключили з офіційного реєстру гравців збірних УАФ, а також забрали українську тренерську ліцензію та всі титули й медалі чемпіонату, Кубка й Суперкубка України. Крім того, 30 березня, в день народження Тимощука, Луцька міська рада позбавила його звання «Почесного громадянина міста Луцька».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів