Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 30 вересня

П'ятниця, 30 вересня 2022, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за п'ятницю, 30 вересня.

Про волинського посадовця, який смажиться під сонечком в Туреччині:

 

Директор КЗ «Волинського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Олександр Кулаков перебуває із сім'єю у Туреччині. Світлини сколихнули мережу, оскільки виїзд за кордон чоловіків призивного віку заборонений.

Відповідні світлини у соціальній мережі Інстаграм опублікувала дружина посадовця Ірина Кулакова у «сторіз».

Сам посадовець пояснив, що офіційно перебуває у відпустці.

«За кордон поїхав з гуманітарних питань. Спочатку в Румунію, потім в Туреччину. З собою взяв родину... На рахунок Туреччини, то зараз є величезна потреба у зимовій військовій формі. Тут виготовляють форму високої якості та за помірну ціну. Хочемо взяти зразки та домовитися про поставки в Україну. Попутно на декілька днів привіз дітей до моря», – прокоментував посадовець.

Про ймовірну атаку на Луцьк і Львів з Білорусі:

 

Військовий експерт Олег Жданов вважає, що російські окупанти можуть багатотисячним угрупованням рушити на Луцьк і Львів. Один зі сценаріїв – такими  діями загарбники захочуть відрізати Україну від постачання західної зброї, проте є великі сумніви, що це їм вдасться. 

«Якщо буде масове перекидання, припустимо, тисяч 100 або 150 вони перекинуть, то на зимову військову кампанію ми можемо говорити про те, припустити, що вони будуть готувати ударне угрупування на Волинську область. Те, що, пам’ятаєте, ми в березні, квітні і травні обговорювали ймовірність. І я казав, що, найімовірніше, це не повтор на Київ, а похід на Луцьк і Львів. Ось у цьому напрямку», – сказав він.

За словами експерта, головне завдання буде відрізати Україну від постачання західного озброєння. 

Але Україна дуже довго готувала північний кордон, і зустріч ворога буде дуже серйозною. За його словами, ЗСУ не залишать окупантам жодного шансу.

Про Героя з Волині, який загинув від поранень на війні:

 

Від отриманих поранень, не сумісних з життям, під час участі в бойових діях загинув захисник із Ківерців Міщук Сергій Олександрович.

Герой Міщук Сергій народився 20 липня 1987 року. Проживав у м.Ківерці. На військову службу був призваний 21 червня 2022 року.

Смерть застала захисника поблизу населеного пункту Нове Краматорського р-ну Донецької області.

Вічна пам'ять і слава Герою!

Про вбивство пацієнта у в реабілітаційному центрі «Ренесанс»:

 

У Луцьку в реабілітаційному центрі «Ренесанс» 31-річний пацієнт задушив 73-річного чоловіка, який також перебував тут на лікуванні.

У середу, 28 вересня до чергової частини Луцького РУП ГУНП у Волинській області надійшло повідомлення про те, що в одному із реабілітаційних центрів Луцька помер 73-річний чоловік. На місце виїхала слідчо-оперативна група для встановлення усіх причин та обставин події.

Поліцейські провели слідчо-оперативні заходи та встановили, що 31-річний чоловік, який перебував на лікуванні у цьому ж центрі, задушив потерпілого через неприязні відносини.

Інші цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів