Поділитись:

Поліцейський зламав щелепу учаснику ДТП і став шерифом в Нововолинській громаді (відео)

П'ятниця, 30 вересня 2022, 10:53
Поліцейський зламав щелепу учаснику ДТП і став шерифом в Нововолинській громаді (відео)

У Волинському апеляційному суді розглядають справу поліцейського Романа Артинюка. П'ять років тому під час служби у нього трапилася бійка з імовірними винуватцями ДТП у Нововолинську, унаслідок якої одному чоловіку зламали щелепу, а іншому – лопатку. 

Про це повідомляє телеканал «Аверс».

Три роки тому районний суд вже виніс вирок, згідно з яким поліцейського визнали винним в умисному побитті двох жителів Нововолинської громади. Присудили іспитовий термін. Тепер ДБР оскаржує такий вирок. Поки суди тривають, правоохоронець отримав нову посаду. 

У липні 2017 року у Нововолинську автомобіль злетів у кювет. Коли під'їхав наряд поліції, автівку вже діставали кілька чоловіків і жінка. Дехто з них був напідпитку. Як стверджують журналісти «Аверсу», поліцейські нібито заявили, що будуть складати протокол про ДТП. Нововолинці були проти, мовляв, ДТП не було, а машина просто злетіла у кювет. Почалася суперечка і шарпанина, внаслідок якої одному чоловіку поліцейський зламав щелепу, а іншому – лопатку. 

Журналісти заявляють, що правоохоронцю не сподобалося, коли нововолинці знімали його на камеру. Сам же поліцейський каже, бійка трапилася тому, що один із чоловіків штовхнув його у груди, а інший намагався втекти. 

Поки тривають суди, правоохоронець виграв конкурс і став шерифом Грядівського округу у Нововолинській громаді. Остаточний вирок має винести апеляційний суд, один із суддів якого взяв самовідвід. Скільки ще триватиме розгляд справи – невідомо. Сам Роман Артинюк до рішення суду коментувати ситуацію відмовився. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
19 квітня 2024