Поділитись:

«СВІДОМІ» – хороші партнери», – мільйонер та відомий бізнесмен зі США про луцьких волонтерів (відео)

П'ятниця, 08 липня 2022, 11:00
«СВІДОМІ» – хороші партнери», – мільйонер та відомий бізнесмен зі США про луцьких волонтерів (відео)

Засновник організації Global Empowerment Mission, благодійник та американський мільйонер Майкл Капонні в інтерв'ю розповів про свою співпрацю з українськими волонтерами та про те, як допомагає українцями долати труднощі, які принесло російське військове вторгнення.

Про свою боротьбу за свободу України та українців Майкл Каппоні розказав у ефірі програми «Прайм-тайм».

За словами мецената, його організація, допомагаючи людям, спирається на підтримку місцевих організацій, оскільки вони краще розуміються в місцевості та знають потреби людей, які мешкають на територіях, де ведуться бойові дії чи які були під російською окупацією.

«Вони є неймовірними. Вони знаходяться в дуже важливому регіоні. Стратегічно, звісно. Особливо, зважаючи на ті події, що відбуваються щодня в білорусі зараз і раніше. І на жаль є загроза відкриття фронту в деяких точках. «Свідомі» дійсно хороші партнери. Що мені найбільше подобається в них – це те, що вони ідуть від дверей до дверей, доставляють допомогу людям, і те, що вони фокусують свою допомогу на старших людях, на людях, які не можуть вийти з помешкань самостійно. Також вони займаються розповсюдженням допомоги в громадських місцях або приносять додому, де є люди прикуті до ліжка. Часом буває так, що в людей немає зовсім нічого, ці люди стукають у двері та приносять допомогу дуже стареньким людям, тому я дуже поважаю їх», – розповідає благодійник про свої враження від співпраці з луцькими волонтерами.

Нагадаємо: у перших числах червня волонтерська команда Громадянського руху «Свідомі» уклала договір про співпрацю з американською благодійною організацією Global Empowerment Mission.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів