Поділитись:

За 30 кілометрів до фронту: з Луцька до Миколаєва передали «сімейні пакунки» (фото)

Четвер, 16 червня 2022, 21:55
За 30 кілометрів до фронту: з Луцька до Миколаєва передали «сімейні пакунки» (фото)

Із Луцька до прифронтового Миколаєва передали вантаж гуманітарних «сімейних пакунків».

Про це на своїй сторінці в фейсбуці повідомив очільник громадянського руху «Свідомі» Тарас Шкітер. До Миколаєва також прибув депутат Луцької міської ради – Михайло Наход.

«Ми зустрілись з миколаївцями, які регулярно ховаються від артилерійських обстрілів, адже живуть в мікрорайоні Балабанівка, край міста який виходить прямісінько біля шосе, яке веде до окупованого Херсону. В людей не завжди є питна вода, довгий час її взагалі не було. В Миколаєві людям дуже тяжко, адже рашисти максимально близько і постійно стріляють та бомблять з важкого озброєння», – повідомляє Тарас Шкітер.

Зазначається, що в пакунках містилися харчові продукти для дорослих та дітей, засоби гігієни та медикаменти. Поза цим, наймолодшим миколаївцям додатково роздали дитячі підгузки.

За словами Шкітера, доставка гуманітарного вантажу до Миколаєва стала можливою завдяки співпраці з Global Empowerment Mission та місцевою владою.

Нагадаємо, що в травні Громадянський рух «Свідомі» передав харків'янам вантаж найнеобхіднішої гуманітарної допомоги.

За 30 кілометрів до фронту: з Луцька до Миколаєва передали «сімейні пакунки» (фото)За 30 кілометрів до фронту: з Луцька до Миколаєва передали «сімейні пакунки» (фото)За 30 кілометрів до фронту: з Луцька до Миколаєва передали «сімейні пакунки» (фото)За 30 кілометрів до фронту: з Луцька до Миколаєва передали «сімейні пакунки» (фото)За 30 кілометрів до фронту: з Луцька до Миколаєва передали «сімейні пакунки» (фото)За 30 кілометрів до фронту: з Луцька до Миколаєва передали «сімейні пакунки» (фото)За 30 кілометрів до фронту: з Луцька до Миколаєва передали «сімейні пакунки» (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів