Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 6 липня

Середа, 06 липня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 6 липня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за середу, 6 липня.

Про знесення незаконного «дядька»

У Луцьку на вулиці Кравчука, 36 муніципали виявили незаконно встановлений кіоск під назвою «Дядько Doner».

«Дозвільні документи на розміщення вказаного комерційного об’єкта не видавались. Працівниками департаменту було встановлено власницю кіоску, яка повідомила, що дозвільні документи на розміщення відсутні», – йдеться в повідомленні муніципалів.

Зазначається, що власники незаконного кіоску повинні знести його, а якщо вони цього не зроблять, то знесуть його, відповідно до правил благоустрою Луцька, в примусовому порядку.

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 6 липня 

Про безвісти зниклого волинянина, який загинув

У кривавій війні від рук російських окупантів загинув Ростислав Прокопчук 1981 року народження.

Ростислав проходив службу за контрактом у Збройних силах України з березня 2020 року. З березня 2022 року загиблий воїн вважався зниклим безвісти.

Про обурених ексліцеїстів

Скандальна вечірка, яку влаштували цьогорічні випускники волинського військового ліцею обурила багатьох. Не задоволені вчинком своїх «наступників» і ексліцеїсти, які закінчили цей заклад кілька років тому, й нині захищають Україну від загарбника.

Журналісти телеканалу «Конкурент TV» поспілкувалися з ними та дізналися, що ж вони думають щодо цього скандального інциденту.

Інші цікаві новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів