Поділитись:

Місяць під арештом: волиняна судили за крадіжку «чупа-чупсів»

Середа, 06 липня 2022, 15:40
Місяць під арештом: волиняна судили за крадіжку «чупа-чупсів»

Волинянин виніс з магазину підставку з «чупа–чупсами» і постав перед судом за грабіж.

Про це йдеться у вироку Ратнівського районного суду Волинської області.

Як вбачається із вироку, до відповідальності притягнули уродженця села Козачі Лагери, що на Херсонщині, за злочин, який він скоїв у магазині «Козацькі забави» у Ратному.

Подія трапилася 18 листопада 2018 року.

Чоловік виніс із магазину 53 льодяники разом з підставкою, завдавши збитків на 215,44 гривні.

У суді він своєї провини не визнав, пояснивши, що у той день посварився з продавчинею, яка, за його словами, грубо його обслуговувала. Він придбав пиво, «Тік Так» та «чупа-чупси». Однак, скільки саме «чупа-чупсів» просив у продавчині – не пам'ятає, тож вирішив забрати усі разом із підставкою продавчині «на зло». Також намагався переконати суд, що не чув, що продавчиня вимагала у нього розрахуватися за «чупа-чупси».

Майже відразу його затримала поліція, однак, після кількох годин перебування у відділку його відпустили і він прийшов до магазину вибачатися. Тоді, за словами обвинуваченого, про викрадені цукерки не йшлося.

Продавчиня ж пояснила, що конфлікт виник через те, що покупця обурила вартість пива та драже. Тому він взяв з прилавка підставку з «чупа-чупсами» і виніс її з магазину, сказавши, що «так буде чесно». Жінка викликала спочатку охорону, а коли та не приїхала – поліцію. Повідомила, що чоловік вкрав 300 цукерок, та пізніше виявилося, що їх було 53.

Власниця магазину у суді повідомила, що через тиждень після події у магазині провели ревізію, яка виявила недостачу 500 гривень.

Свідки, які були у час вчинення злочину у магазині, підтвердили, що обвинувачений дійсно відкрито виніс підставку із цукерками, не дивлячись на зауваження продавчині.

Дослідивши всі обставини справи, суд визнав чоловіка винним у скоєні грабежу та призначив покарання у вигляді одного місяця арешту.

Нагадаємо, що у Камінь-Каширському районі 35-річний житель іншої області побив до втрати свідомості 63-річного волинянина, після чого задушив його подушкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
06 квітня 2024
05 квітня 2024
03 квітня 2024
26 березня 2024
21 березня 2024
08 березня 2024
06 березня 2024
02 березня 2024
28 лютого 2024
21 лютого 2024