Поділитись:

Лучанин пограбував рівненчанина на Рівненській у Луцьку

П'ятниця, 01 липня 2022, 13:07

В обласному центрі Волині 19-річний лучанин напав на рівненчанина й відібрав у нього сумку з грошами, документами і телефоном.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У четвер, 30 червня, близько 22:00, правоохоронці отримали повідомлення, що на вулиці Рівненській у Луцьку невідома особа здійснила напад на рівненчанина, відібравши у нього сумку з особистими документами, грошовими коштами у сумі 4 000 гривень, мобільний телефон та ключі, після чого побігла у невідомому напрямку.

Під час розшукових заходів дільничний офіцер поліції оперативно встановив особу зловмисника, що вчинив грабіж. Ним виявився 19-річних раніше судимий лучанин. Згодом, встановивши його місцезнаходження, поліцейські затримали його в порядку ст. 208 КПК України.

Він перебуватиме в ІТТ до рішення суду. За цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 186 КК України (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Нагадуємо, що під час воєнного стану вчинення майнових злочинів, таких як крадіжка, грабіж, розбій кваліфікуються відразу за частиною 4, що значною мірою обтяжує міру покарання зловмисника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів